Η ομάδα μαθητών του Λυκείου Κορινού, με την εικονική επιχείρηση “SmileyBin“ συμμετείχε στη μεγαλύτερη επιχειρηματική διοργάνωση, το 7ο TEDx Academy 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.



Η ομάδα μαθητών/τριών του Λυκείου Κορινού Πιερίας η οποία συνιστά την εικονική επιχείρηση “ SmileyBin “, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε στα πλαίσια του προγράμματος του junior achievement Greece πριν εννέα μήνες, συμμετείχε στο 7ο TEDx Academy 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.



Δεκαοκτώ διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές μοιράσθηκαν με το ελληνικό κοινό τις δημιουργικές ιδέες και σκέψεις τους στο φετινό forum με θέμα :

« Οραματίζομαι την Ελλάδα του 2030 »

Η ομάδα των μαθητών/τριών του Λυκείου Κορινού συμμετείχε ως προσκεκλημένη του TEDx Academy με τις υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος Παντελίδου Τάνια και Ζιούδρου Ηρώ, ενός προγράμματος που ξεκίνησε πριν εννέα μήνες στο Γυμνάσιο Αλωνίων, καθώς είναι η μαθητική start up που ενσαρκώνει την άποψη ότι η καινοτομία μπορεί να ξεκινήσει με επιτυχία από τα πρώτα εφηβικά χρόνια και το ζωντανό παράδειγμα που δείχνει ότι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε βρίσκεται στις ικανότητές μας. 








Οι μαθητές/τριες του Λυκείου Κορινού πια καλούνται να διδάξουν και να συμβουλέψουν σχετικά με τα βήματα που προηγήθηκαν της καθολικής αναγνώρισής τους τόσο εντός Ελλάδας όσο και στην Ευρώπη.

Με την παρουσία τους στο TEDx Academy 2016 διαχέουν την ελπίδα της αλλαγής σ’ αυτή τη χώρα και στην Πιερία τη χαρά να συμβάλει μέσω αυτών, στην πρωτοπορία των ιδεών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού