Θερμαϊκός Κορινού - Καλλιθεακός 3-0 για την 7η αγωνιστική της Β΄Ε.Π.Σ.

Ένα μέτριο παιχνίδι το σημερινό για τον Θερμαϊκό Κορινού, που παρά τις απουσίες και χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση,  κέρδισε σχετικά εύκολα και παραμένει μόνος πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.



Ένα παιχνίδι που είχε πέναλτι, δοκάρι, και αλλαγή στην αλλαγή για τον Θερμαϊκό μιας και ο Πεϊδης που πέρασε στο 2οημίχρονο, αντικαταστάθηκε στο δεκάλεπτο γιατί ζαλιζόταν, χωρίς τελικά να ήταν κάτι ανησυχητικό.

Στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς κάτι ιδιαίτερο με πιο απειλητικό τον Θερμαϊκό Κορινού σε όλο το διάστημα χωρίς την τελική ευκαιρία για γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο στο 48' κέρδισε πέναλτι ο Παπαδόπουλος και την έσχατη των ποινών ανέλαβε ο Κατσούλης ο οποίος έκανε το 1-0

Στη συνέχεια ο Θερμαϊκός υποχώρησε για τα επόμενα λεπτά και έδωσε αρκετό χώρο στην Καλλιθέα,  χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την επικίνδυνη φάση στα καρέ του νέου τερματοφύλακα (3ος που φοράει φέτος την φανέλα του Κορινού) Κερανίδη.

Στο 78' της αναμέτρησης μετά από κόρνερ του Κατσούλη ο Σπανός έπιασε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο  83΄  ο Σπανός και πάλι βρέθηκε αφύλακτος στο 2ο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Βαρμάζη και με αριστοτεχνικό  κοντρόλ  πλάσαρε εύστοχα στην εστία γράφοντας το 2-0.

Στο 89' μετά από αναμπουμπούλα έξω στην περιοχή της Καλλιθέας ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα κ έκανε το σουτ στην γωνία και έγραψε το 3-0 που ήταν κ τελικό σκορ.


Θερμαϊκός Κορινού:(Ρούλης Παπαδόπουλος) Κερανίδης Θωμάς, Μαυρίδης Δημήτρης, Ορφανίδης Ιωάννης,Πολυτίδης Γεώργιος, Μαυρίδης Ιωακείμ,Σπανός Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Χνούδας Θεόδωρος,  Τσέργας Κων/νος,(75΄Γεωργής Αντώνης), Κατσούλης Απόστολος,  Στεφανίδης Νικόλαος(46΄Πεϊδης Χρήστος, 55΄Βαρμάζης Δημήτριος)

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ  1-4

Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ   0-3

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ  3-0

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  3-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ  4-3

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ-ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  3-2

ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  1-1

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ - Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ (αύριο Κυριακή)

Βαθμολογία


1. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 19
2. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ 16
3. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  15
4. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ 15
5. ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ 13
6. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 11
7. ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ 10
8. ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ 9
9. ΠΙΝΔΟΣ Α.ΑΓΙΑΝΝΗ 9
10. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 8
11. ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 8
12. ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ 5
*
13. ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 5
14. ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 4
15. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 4
*
16. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς