Θερμαϊκός 5στερος για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών Πιερίας.

Ακόμη μια ευρεία νίκη με μεγάλο σκορ πέτυχε ο Θερμαϊκός Κορινού εκτός έδρας για τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Πιερίας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.


Κοινώς η 5άρα πάει σύννεφο για τους κυανόλευκους στους αγώνες κυπέλλου, αφού στην 1η αγωνιστική κέρδισε με 5-2 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ράχης, στην 2η αγωνιστική εντός έδρας κέρδισε την Αναγέννηση Σφενδάμης με 5-0 και σήμερα εκτός έδρας κέρδισε και πάλι 5-2 τον Μ. Αλέξανδρο Τριλόφου.

Με την νίκη αυτή ο  Θερμαϊκός  περνάει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, δηλαδή στα προημιτελικά και περιμένει να μάθει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕ Καρίτσας – ΑΕ Περίστασης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα ο Θερμαϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε τον ρυθμό του.

Το γκολ ήρθε σχετικά νωρίς στο 15' με τον Κατσούλη Αστέριο έπειτα από σέντρα ασίστ του Παπαδόπουλου Γιάννη να γράφει το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 20' Ο Στεφανίδης με σέντρα σουτ έκανε το 0-2.

Στο 28' ο Τσέργας Κων/νος βγάζει  πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά και με καρφωτή κεφαλιά ψαράκι ο Παπαδόπουλος Γιάννης γράφει το 0-3.



Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου στο 35' και πάλι ο Παπαδόπουλος Γιάννης με πλασέ γράφει το 0-4 από κάθετη μπαλιά του Πολιτίδη Γιώργου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Κορινός μπήκε πολύ νωθρά  και έπειτα από δύο φάσεις που έκανε ο Τρίλοφος δέχτηκε τα 2 γκολ σε διάστημα 10' λεπτών και έγινε το 4-2.

Από εκεί και μετά ‘’ξύπνησε’’ ο Θερμαϊκός ανέβασε πάλι στροφές και έχασε πολλές φάσεις για να μεγαλώσει και άλλο ο δείκτης του σκορ αλλά τελικά ευτύχησε να σημειώσει μόνο άλλο  1 γκολ  και πάλι με τον συνήθη ύποπτο τον Παπαδόπουλο Γιάννη, έπειτα από   δική του ατομική ενέργεια και έγραψε το τελικό 2-5

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος πετυχαίνει το τρίτο φετινό χατ τρικ(2 σε αγώνες πρωταθλήματος και 1 σε αγώνα κυπέλλου) και ισοφαρίζει τον Ζαμπουνίδη Μπάμπη που τους τελευταίους αγώνες δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού.

Ενδιαφέρον έχει ότι στην φετινή σεζόν ο Θερμαϊκός, έχει δύο παίκτες με 2ψήφιο αριθμό τερμάτων σε 10 αγώνες(7 πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου).

Τον Παπαδόπουλο Γιάννη με 17 γκολ και τον Ζαμπουνίδη Μπάμπη με 10γκολ.

Θερμαϊκός Κορινού(Ρούλης Παπαδόπουλος):1. Κερανίδης Θ(46΄Ευαγγέλου)  2. Μαυρίδης Δ. 3. Γεωργής Α. 4. Αντωνιάδης Α. 5. Πολιτίδης Γ.    6. Σπανός Γ. 7. Ορφανίδης Ι. 8. Τσέργας Κ. 9. Στεφανίδης Ν. 10. Κατσούλης (46΄Χνούδας) 11. Παπαδόπουλος Ι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού