Δελτίο τύπου - Συναυλία Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ενορίας μας από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κορινού

Μια όμορφη μουσική βραδιά για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της ενορίας μας πραγματοποιήθηκε από τους πολιτιστικούς συλλόγους Κορινού. Η συναυλία είχε κοινωνικό χαρακτήρα και αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά οικιακής χρήσεως.





Για την επίτευξη του σκοπού μας καθοριστική ήταν η συμβολή των καλλιτεχνών Παπαποστόλου Μαριάννας, Αντωνιάδη Κώστα, Κουλακιώτη Αναστάσιου και Άκη Χριστοφορίδη οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους, μας ταξίδεψαν με τις υπέροχες μελωδίες που μας χάρισαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας, ο Αιδεσιμότατος Χρήστος Σεϊταρίδης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Καρασερίδου Φωτεινή και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλτσίδης Αλέξανδρος.







Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τα σούπερ μαρκετ του Παναγιώτη Κόκκινου, Πέτρου Λεμονιά, Συρανίδη Λάζου, το τυπογραφείο Σαπλαχίδη και το beach bar Volta του Κακκάνη Κωνσταντίνου. Τέλος όλους τους Δημότες μας που αθόρυβα και διακριτικά ενίσχυσαν τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα περισσότερα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού