Επίσκεψη του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Δελτίο τύπου Π.Ε. Πιερίας:

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκαν μέλη του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας, την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 



Στη συνάντηση παρέστησαν ο νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας, κ. Γιώτης Αθανασιάδης, ο Γραμματέας, κ. Πέτρος Κουκιώτης, το μέλος, κ. Χρήστος Νάνος, ο συνεργάτης, κ. Αντώνης Γαλάνης και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, συνεχάρει τον κ. Αθανασιάδη, για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη, επιτυχία στα καθήκοντά του και μια παραγωγική θητεία, για την αναβάθμιση και αξιοποίηση των λιμένων του τόπου, που αποτελούν-όπως τόνισε-συγκριτικό πλεονέκτημα για την Πιερία, αναδεικνύοντας καλύτερα την περιοχή. 

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προσβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Πιερίας, για τη σωστή διαχείριση των λιμενικών μας υποδομών και για την εύρυθμη λειτουργία τους, με σκοπό την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής», δήλωσε η κ. Σοφία Μαυρίδου. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κατερίνης, με τα μέλη της να επισημαίνουν, ότι η σωστή λειτουργία, διαχείριση, συντήρηση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών της Πιερίας, είναι στις προτεραιότητες του Λιμενικού Ταμείου. Παράλληλα, στη συνάντηση, τέθηκε επί τάπητος, η δυνατότητα που δίνεται μέσα από το Νόμο 4555/2018 Πρόγραμμα [«ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»], σύναψης προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για τη σύνταξη μελέτης για την ανάπλαση του λιμανιού της Παραλίας, με γνώμονα την τουριστική «αναγέννηση» της περιοχής. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού