O Κώστας Αντωνίου υποψήφιος τοπικός σύμβουλος N. Τραπεζούντας με τον συνδυασμό «ανανέωση τώρα» του Γιώργου Nταντάμη

Την υποψηφιότητα του Κώστα Αντωνίου, για Τοπικός Σύμβουλος Νέας Τραπεζούντας, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Αντωνίου είναι απόστρατος Αξιωματικός. 



«Μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία μας προκαλεί η συμμετοχή του αγαπητού φίλου κ. Αντωνίου Κώστα στο ψηφοδέλτιο της "Ανανέωση τώρα", για το Τοπικό Συμβούλιο Ν. Τραπεζούντας. Έμπειρος και ικανός άνθρωπος ο αγαπητός Κώστας, έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Η Ν. Τραπεζούντα, αξίζει τα καλύτερα. Καλώς ήρθες Κώστα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιό ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Μετά από πρόσκληση του υποψήφιου και μελλοντικού Δήμαρχου Κατερίνης κ. Γιώργου Νταντάμη, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση τώρα», αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του στις Δημοτικές Εκλογές που έρχονται. Πιστεύω πως είναι καιρός να μπουν στην άκρη αυτοί που επί χρόνια είτε σε τοπικό είτε σε κεντρικό επίπεδο πολιτικής ζωής είχαν πάντα γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Είναι καιρός να βγουν μπροστά ενεργοί πολίτες που μπορούν να προσφέρουν, να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία με ανιδιοτέλεια σπάζοντας τα αυστηρά κομματικά στεγανά προς όφελος του συνόλου των πολιτών και κατ’ επέκταση των παιδιών μας. Είναι καιρός να φτιάξουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί τους πολίτες και δεν θα την υπηρετούν αυτοί. Πιστεύοντας ότι μπορώ να συνεισφέρω προς αυτήν την κατεύθυνση, θέτω υποψηφιότητα για την τοπική κοινότητα της Νέας Τραπεζούντας δηλώνοντας ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», δήλωσε ο κ. Αντωνίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού