Ο Γιώργος Αρβανιτίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορινού, ο Δημήτρης Δένης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, πάντα στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Εσωτερικές αλλαγές με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη εκπροσώπηση των δημοτών αποφασίστηκαν στον συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα». Έτσι, ο Δημήτρης Δένης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Κατερίνης και ο Γιώργος Αρβανιτίδης θα είναι τελικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Κορινού.



Σχετικά με το θέμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος δήλωσε: «Με τις αλλαγές που ολοκληρώσαμε, θα μπορέσουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους δημότες να έχουν ακόμη περισσότερες ποιοτικές επιλογές, τόσο στη δημοτική ενότητα Κατερίνης με την προσθήκη του Δημήτρη, όσο και στη δημοτική ενότητα Κορινού, όπου ο Γιώργος θα είναι δημοτικός και όχι τοπικός σύμβουλος. 

Έτσι φίλοι του Γιώργου από κάθε σημείο του Δήμου θα μπορούν να τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, όπως αντίστοιχα οι φίλοι του Δημήτρη θα μπορούν να τον συμπεριλάβουν σε μία από τις 3 τους επιλογές στην Κατερίνη, ενώ ταυτόχρονα θα διεκδικήσει και τη στήριξη των συνδημοτών μας στον Κορινό και όλον τον Δήμο μας. 

Προχωράμε ενωμένοι, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, πάντα προτάσσοντας τα συμφέροντα των δημοτών μας! 

Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς