8η Αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Πιερίας: Όλυμπος Βροντούς-Θερμαϊκός Κορινού 1-2

Πολύ μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο πήρε ο Θερμαϊκός Κορινού που κατάφερε να φύγει νικητής από την Βροντού, κερδίζοντας τον τοπικό Όλυμπο με 2-1.

Η Ομάδα του Θερμαϊκού Κορινού

Η ομάδα του Κώστα Τσέργα μπορεί να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το φετινό πρωτάθλημα, δείχνει όμως να βρίσκει τον εαυτό της και να πατά σταθερά στην κατηγορία με αποτελέσματα σα το σημερινό, που θα τη βοηθήσουν πάρα πολύ για τη συνέχεια.


Οι γηπεδούχοι του Τάσου Τσανούσα είχαν κι αυτοί τα προβλήματα τους αρχικά τη φετινή περίοδο, έδειξαν πως δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα και σίγουρα έχουν περιθώρια βελτίωσης αφού ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.


Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και κατάφερνα να προηγηθούν 0-2 με δυο τέρματα που πέτυχαν στο 15΄ο Γκουνέλας και το 56΄ο Μήτρου με πέναλτι.

Στο 71΄ο Νούλας μείωσε σε 1-2 αλλά πέραν αυτού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο, με τον Θερμαϊκό να παίρνει τελικά μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Διαιτητής  ήταν ο Ασλανίδης με βοηθούς τους  Βρούζος και Στίκο



Όλυμπος Βροντούς (Τάσος Τσανούσας): Παπαχρήστος,  Γκόρτσος, Κ. Περδίκης, Βελώνης, Η. Περδίκης, Μπακούρας, Τσιανάκας, Νούλας, Μπατζογιάννης (65′ Καλαϊτζής), Σαββίδης, Ι. Πανωλής (35′ Δημόπουλος).

Θερμαϊκός Κορινού (Κώστας Τσέργας): Μπικιαρόπουλος, Ταγκαλίδης, Κωστίδης, Πολιτίδης, Νταντίνης, Αντωνιάδης, Χοτζάλι, Αραβίδης, Μήτρου (89′ Κυραηλίδης), Ανδρεάκος, Γκουνέλας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς