Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Κορινό αλλά και σε άλλες κοινότητες και οικισμούς.

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης & της ΔΕΥΑΚ εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου, στο σύνολο του Δήμου.Ειδικότερα, αντικείμενο των εργασιών είναι η βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π.

Στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στη Δημοτική Κοινότητα Κορινού, στον οικισμό της Νέας Χράνης, στις τοπικές κοινότητες Νεοκαισάρειας, Μοσχοχωρίου, Κάτω Μηλιάς, Λόφου,  Φωτεινών, Αγίου Δημητρίου, καθώς και στις περιοχές Μεσαίας Μηλιάς, Καρυών, Ράχης.

Επιπλέον, σήμερα συνεχίστηκαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας, καθώς και στην πόλη της Κατερίνης, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν και στην Τ.Κ. Γανόχωρας.

Οι παρεμβάσεις βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών. Γενικότερα, ο Δήμος Κατερίνης μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στην συντήρηση του οδικού δικτύου στο Δήμο μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού