Aπόψε στις 9 στην πλατεία Ελευθερίας για μία όμορφη ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της Κατερίνης.

Μετά από ανάπαυλα 2 εβδομάδων λόγω υποχρεώσεων, η νυχτερινή ποδηλατοβόλτα της Τετάρτης μπαίνει ξανά στο πρόγραμμα. Εξοπλισμένοι με καλή διάθεση και σύμμαχο τον καλό καιρό, δίνουμε ραντεβού απόψε στις 9 στην πλατεία Ελευθερίας για μία όμορφη ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της Κατερίνης. Ελέγχουμε τα ποδήλατά μας και εφοδιαζόμαστε με φώτα εμπρός και πίσω (υποχρεωτικά).


Σε κάθε βόλτα:

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους να συμμετέχουν, ο καθένας με δική του, ατομική ευθύνη.

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά, υπακούοντας στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμενοι οδηγούς πεζούς και ποδηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και το σχηματισμό της ποδηλατικής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συνποδηλάτες τους.
Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε παραβατική ή προσβλητική συμπεριφορά οδηγού, πεζού ή ποδηλάτη που προσβάλλει ή θέτει σε κίνδυνο με οποιονδήποτε τρόπο τη βόλτα στο σύνολό της ή κάποιον συμμετέχοντα ατομικά, χρήσιμο είναι να ειδοποιείται ο εκάστοτε οδηγός της βόλτας.

Η Ποδηλατική Απόδραση και τα μέλη της, δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια ποδηλατοβόλτας. Ο σύλλογος συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε διοργάνωση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού