Τηλεδιάσκεψη Πρόεδρου της ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ Κων/νου Προδρόμου με τον Υπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Η αναφορά του Προέδρου για το Γήπεδο της ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ.

• Κ. Υπουργέ του Αθλητισμού επικροτώ τις μεταρρυθμίσεις που κάνετε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο θέλετε να αναβαθμίσετε σε συνεργασία με τα σωματεία. Μεταξύ των επισημάνσεων που θα κάνω σαν εκπρόσωπος του Συλλόγου και της ομάδας ΑΕ Κούκου στην υφιστάμενη τηλεδιάσκεψη επιτρέψτε μου να σας αναφέρω το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με την ακαταλληλότητα του γηπέδου, ουσιαστικά δεν έχουμε έδρα και επόμενα το χωριό μου στερείται Αθλητικού χώρου για άσκηση. 




Από τότε που ανέλαβα τα ηνία, εδώ και 18 περίπου συναπτά χρόνια προσπάθησα να έχουμε κατάλληλο και λειτουργικό γήπεδο ( αγωνιστικός χώρος- βοηθητικές εγκαταστάσεις). Το 2006 κατάφερα να επιχορηγηθεί ο τότε δήμαρχος μας, ο καθ' ύλην αρμόδιος φορέας υλοποίησης του εν λόγω έργου, από τον τον τότε Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κουκοδήμο με επαρκές- σεβαστό κονδύλιο 151.000 € για να κατασκευαστεί κατάλληλο γήπεδο, όπως έχουν αυτοδίκαια όλα τα χωριά της περιφέρειας μου.

Δυστυχώς, παρά την υποσχεσιολογία, από αδιαφορία, ολιγωρία, κωλυσιεργία το πολυπόθητο, ώριμο, αναγκαίο, έτερόχρονο έργο δεν έγινε από το δήμαρχο τότε, χωρίς να μπορέσω να αποτρέψω εκ της θέσεώς μου την αδράνειά του παρ' ότι προσπάθησα, πίεσα την υπόθεση, αλλά ελλείψη θεσμικού νομικού οπλοστασίου δεν έγινε τίποτε. Έκτοτε το έργο, παρά τις εκκλήσεις στους μετέπειτα Αυτοδιοικητικούς και πολιτειακούς παράγοντες, παραμένει μέχρι τώρα εκκρεμές.

Υποσχέσεις παίρνω αλλά έργο δεν βλέπω. Σας παρακαλώ να φροντίσετε σε συνεργασία και με τον τωρινό δήμαρχο μας, ο οποίος κατά περίσταση είναι ο κ. Κουκοδήμος ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού που με βοήθησε οικονομικά για να γίνει το έργο το 2006. Είμαι στη διάθεσή σας.

Θέλουμε γήπεδο.

Σας ευχαριστώ.
Προδρόμου Κων/νος
Πρόεδρος Μ.Α.Σ ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ η "ΑΕΚ" Αριθ.
Μητρώου ΜΙ 15

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς