Καταδικαστέα η οποιαδήποτε προσπάθεια ή πράξη εκφοβισμού σε βάρος δημοτικών υπαλλήλων

Δελτίο τύπουΚαταδικάζω απερίφραστα οποιαδήποτε προσπάθεια ή πράξη εκφοβισμού σε βάρος δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Κατερίνης. Πριν λίγες ημέρες, εργαζόμενος του Δήμου μας, μου μετέφερε την απαράδεκτη συμπεριφορά δημοτικού συμβούλου σε βάρος του, μαρτυρία την οποία επιβεβαίωσαν εργαζόμενοι στον ίδιο χώρο.
Εξέφρασε την ανησυχία του και ταυτόχρονα την οργή του για την πρωτοφανή συμπεριφορά από αιρετό ενώ σημείωσε πως η υπηρεσία σαφώς και είναι στη διάθεση όσων έχουν έννομο συμφέρον και έτοιμη να δώσει στοιχεία, πλην όμως, αυτό πρέπει να γίνεται σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία και η διαδικασία που ρητώς περιγράφεται στον Κώδικα.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου είναι καταδικαστέα. Οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι πολύτιμοι συνεργάτες της διοίκησης και σε καμία περίπτωση δεν έχει κανένας το δικαίωμα, πολύ δε περισσότερο αιρετός, να τους απειλεί ή να τους προπηλακίζει λεκτικά.

Αισθάνομαι ευγνώμων για τη συνεργασία που μέχρι σήμερα έχω με όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο και να δηλώσω πως δεν θα επιτρέψω τέτοιου είδους συμπεριφορές να διαταράξουν το εργασιακό τους περιβάλλον και την ορθή λειτουργία του Δήμου μας.Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλανθρωπικό bazaar με ρούχα second hand από την Μπουμπού στην πλατεία Κορινού

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς