Η Μαρία Παλαμά στην πρωινή εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, από το παγωμένο Μίσκολτς της Ουγγαρίας

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα μίλησε η Μαρία Παλαμά, κάτοικος Μίσκολτς Ουγγαρίας και ποδοσφαιρίστρια, με καταγωγή από τον Κορινό Πιερίας.




«Ξεκίνησα στην Ελλάδα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία. Ένας προπονητής που είχε γνωριμίες εδώ, είπε καλά λόγια για εμένα, ήρθα για δοκιμαστικά και έμεινα. Προηγουμένως ήμουν στην Ιταλία για δύο χρόνια», είπε η κ. Παλαμά.

«Υπάρχουν περιοριστικά μέτρα. Απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 8 το βράδυ έως τις πέντε το πρωί. Σε καταστήματα ή κεντρικούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός πρέπει να φοράμε μάσκα. Προπονήσεις κάνουμε κανονικά, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Δύο ημέρες πριν από κάθε παιχνίδι κάνει τεστ όλη η ομάδα», συνέχισε η ίδια.

«Στην περιοχή δεν έχουμε πολλούς Έλληνες, ουσιαστικά έχουν σχηματίσει άποψη για εμάς τις Ελληνίδες από την ομάδα, και είναι αρκετά καλή. Τώρα εδώ είμαστε τώρα στους -13 βαθμούς Κελσίου. Τη γλώσσα δεν την έχω μάθει, είναι δύσκολη. Μόνο τα βασικά», πρόσθεσε η κ. Παλαμά.

Δείτε την συνέντευξη στο παρακάτω σύνδεσμο!!!


Πηγή: www.megatv.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού