Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου: Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Δελτίο τύπου



Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης.




Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τόσο τα ζητήματα της επικαιρότητας, όσο και τα βασικά θέματα που αφορούν την Πιερία και τους κατοίκους της.

Η Βουλευτής επισήμανε στον Πρωθυπουργό τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες που παρουσιάζει η Πιερία στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό αλλά και την περαιτέρω αξιοποίηση του Ολύμπου.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το άνοιγμα του τουρισμού και την αισιοδοξία του για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Γνώστης του τόπου της Πιερίας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, χαρακτήρισε τον Όλυμπο «διαμάντι», η αξιοποίηση του οποίου θα προσδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Η Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εποικοδομητική συνάντηση αλλά και για το ενδιαφέρον του για την Πιερία και τους Πιεριείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού