Δενδροφυτεύσεις στην Παραλία Κατερίνης

Δελτίο τύπου


Σε συνέχεια καλλωπισμού αστικών και τουριστικών περιοχών, αισθητικής τους αναβάθμισης και ανάδειξής τους, ιδιαίτερα μάλιστα ενόψει και της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Δήμος Κατερίνης πραγματοποιεί δενδροφυτεύσεις σε επιλεγμένα σημεία της πόλης και της περιφέρειας.




Στο πλαίσιο αυτό, δενδροφύτευση 30 καλλωπιστικών δαμασκηνιών πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης, σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων και τουριστικών λεωφορείων της Παραλίας, στο ύψος του γηπέδου. Η δράση έγινε υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Κώστα Τσιουκάνη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ανέφερε: «Με στοχευμένο σχεδιασμό παρεμβαίνουμε καθημερινά σε διάφορα σημεία της πόλης και της περιφέρειας με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και την αισθητική αναβάθμιση συγκεκριμένων και επιλεγμένων σημείων σε αστικές και τουριστικές περιοχές.






Η σημερινή δενδροφύτευση έγινε στην Παραλία, μια από τις πλέον δημοφιλείς τουριστικές περιοχές του τόπου μας. Παρά την υγειονομική κρίση συνεχίζουμε εν όψει της τουριστικής περιόδου, παρεμβάσεις που προσθέτουν αισθητική και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του παραλιακού μας μετώπου».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς