Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου: Επίσκεψη στα εμβολιαστικά κέντρα της Πιερίας

Δελτίο τύπου


Τέσσερις από τις δομές υγείας της Πιερίας που συμμετέχουν στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών κατά του Covid 19 επισκέφτηκε η Βουλευτής και συγκεκριμένα, τα εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας Κατερίνης, το 12ο ΤΟΜΥ καθώς και αυτά των Κέντρων Υγείας Αιγινίου και Λιτοχώρου.




Η κυρία Μάνη ενημερώθηκε ότι οι εμβολιασμοί εξελίσσονται ομαλά και με γρήγορους ρυθμούς, χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα και καθυστερήσεις στα ραντεβού αλλά ούτε και δυσλειτουργίες στην εφοδιαστική αλυσίδα για την προμήθεια των εμβολίων. Ενώ στις αρχές Απριλίου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο ακόμα εμβολιαστικά κέντρα στην Κατερίνη και δύο στο Λιτόχωρο.



Κατά την επίσκεψή της είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την άρτια οργανωμένη διαδικασία των εμβολιασμών, με πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπει η επιχείρηση «Ελευθερία».



Μία διαδικασία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τον εμβολιασμό χιλιάδων έως σήμερα Πιεριέων, οι οποίοι τυγχάνουν της εξυπηρέτησης και φροντίδας που τους αξίζει και εμβολιάζονται γρήγορα και με την προβλεπόμενη ασφάλεια.



Η Βουλευτής συνεχάρη και ευχαρίστησε το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού που φέρει εις πέρας την επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό, την αυταπάρνηση και την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά για την προστασία και τη θωράκιση της υγείας των συμπολιτών μας.



Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς και με τη διεύρυνση μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων, οι οποίες θα συμμετέχουν μαζικά.



Ο εμβολιασμός άλλωστε, δεν είναι μόνο μια πράξη αυτοπροστασίας, αλλά και μια πράξη αλληλεγγύης. Και ταυτόχρονα ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε στα χέρια τη ζωή μας και να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας ανθρώπους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού