Τοποθέτηση Τοπικών Συμβούλων Παπαδόπουλου Αναστασίου και Βελλή Αικατερίνης σχετικά με τον πεζόδρομο Κορινού.

Δελτίο τύπου

Έπειτα από την αρνητική μας ψήφο κατά την πρόταση του Προέδρου ως προς το γκρέμισμα του πεζόδρομου του Κορινού στο συμβούλιο που διεξήχθη την 31 Ιανουαρίου του 2020, θεωρούμε πως είναι σημαντική η επεξήγηση της τοποθέτησής μας, προς πληροφόρηση όλων των κατοίκων της Κοινότητας.



Η πρόταση αποξήλωσης, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε κάποια ερωτήματα από μέρους μας, απέναντι στον Πρόεδρο. Έχει ενταχθεί το θέμα του πεζόδρομου σε κάποιο πρόγραμμα; Έχει εξασφαλισθεί χρηματοδότηση; Υπάρχει κάποια διαβεβαίωση από την αρμόδια Υπηρεσία ή κάποιον άλλο πως το έργο θα μπορούσε να γίνει βάση της μελέτης του 2009; (αποδείχθηκε πως δε μπορεί) Δυστυχώς η απάντηση που λάβαμε ήταν πως δεν υπάρχει τίποτα και ότι το θέμα θα πάει σε ψηφοφορία. Συνεπώς, γνωρίζοντας πως αυτός ο πεζόδρομος είναι η μοναδική ευκαιρία να ενωθεί ο Κορινός με την παραλία, προτείναμε να γίνουν κάποιες βελτιώσεις και παρεμβάσεις στο υπάρχον έργο. Στόχος μας, η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του χώρου και όχι το γκρέμισμα του πεζόδρομου και η συνεπαγόμενη εγκατάλειψη οποιασδήποτε προσπάθειας και αξιοποίησης.

Από την παραπάνω τοποθέτηση γίνεται κατανοητό ότι είμαστε κατά του διχασμού και λειτουργήσαμε με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας, αφήνοντας στην άκρη κάθε παραταξιακή και πολιτική σκοπιμότητα. Εμείς τοποθετηθήκαμε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού