Σε ένσταση θα καταφύγει το τοπικό συμβούλιο Κορινού, κατά της χθεσινής ψηφοφορίας του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης

Ανακοίνωση προέδρου κοινότητα Κορινού:

''Αγαπητοί μου συνδημότες κάτοικοι Κορινού. Μετά την χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου περί συνέχισης του πεζόδρομου και κατόπιν συνεννόησης με τους συμβούλους της κοινότητας Κορινού, κα Μαλετσά, κ. Ιορδανόπουλο,  κ. Αντωνιάδη και την προτροπή πάρα πολλών κατοίκων, που εκφράζουν πλέον ανοιχτά την αγανάκτηση τους για το όλο θέμα, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την μη συνέχιση του κατασκευάσματος αυτού.. 




Η απόφαση στερείται νομιμότητας και αύριο καταθέτουμε ένσταση ακύρωσης, που σημαίνει επανάληψη του Δημοτικού συμβουλίου.. 

Μας είπαν ότι η μελέτη του 2009 δεν ισχύει.. Πολύ ωραία καμία αντίρρηση.. Η νέα πρόταση μας θα είναι (φυσικά μετά από Κοινοτικό συμβούλιο) να γίνει μια καινούρια μελέτη, που να προβλέπει έναν ασφαλή πεζόδρομο - ποδηλατόδρομο και όχι αυτό το επικίνδυνο κατασκεύασμα..

Μηδενιστές δεν υπήρξαμε ποτέ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι ή απλοί θεατές σε οτιδήποτε βλάπτει το χωριό μας.. 

Ας δώσουμε λοιπόν μια ευκαιρία ακόμη στο Δημοτικό Συμβούλιο να σεβαστεί τις προτάσεις και την βούληση της τοπικής κοινωνίας... Σάς ευχαριστώ όλους για την στήριξη και τα καλά σας λόγια...''

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς