Γνωμοδότηση κοινοτικού συμβουλίου Κορινού για μείωση της τιμής κατανάλωσης νερού

Σήμερα την 29 Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, συνήλθε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Κορινού, ύστερα από την 26-3-21 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου της κοινότητας Κορινού κ. Μορθανάση Ιωάννη που δημοσιεύθηκε στον ειδικό χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και επιδόθηκε με αποδεικτικό σε όλους τους συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Κορινού, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84 παρ. 6, άρθρο 86 παρ. 2 και 4 του ν. 3852/2010 για την συζήτηση και την λήψη απόφασης στο πιο κάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:




Γνωμοδότηση για την μείωση της τιμής επί της κατανάλωσης του νερού ύδρευσης.

Πριν από την έναρξη της συνεδριάσεως ο πρόεδρος του συμβουλίου διαπίστωσε ότι σε σύνολο επτά (7) συμβούλων, ευρέθησαν παρόντες οι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                                                                                    ΑΠΟΝΤΕΣ

1. Μορθανάσης Ιωάννης                                                                                  Ουδείς                                                              
2. ιορδανόπουλος Χρήστος

3. Αντωνιάδης Χρήστος

4. Βελλή Αικατερίνη

5. Παπαδόπουλος Αναστάσιος

6. Ευφραιμίδης Μιχαήλ

7. Μαλετσά Αικατερίνη

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο υπάλληλος του δήμου Κατερίνης Κυραϊλίδης Αντώνιος για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης.

Ο πρόεδρος της συνεδρίασης ακολούθως εισήλθε στην συζήτηση του 2ου θέματος της ημερήσιας διάταξης και είπε: δεχόμαστε καθημερινώς παράπονα από τους κατοίκους για συνεχείς διακοπές νερού ύδρευσης οι οποίες επιδεινώνουν την ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση της κακής ποιότητας πόσιμου νερού η οποία οφείλεται στην κακή κατάσταση του δικτύου ύδρευσης (σωληνώσεις αμιάντου σε μεγάλο τμήμα του δικτύου ύδρευσης, πέραν των 50 ετών).
Καταθέτω πρόταση στο συμβούλιο για την μείωση της τιμής επί της κατανάλωσης του νερού ύδρευσης στο 50%  εώς ότου αντικατασταθεί το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης Κορινού, αρχομένης από  01/01/2021.

Προτείνω το συμβούλιο μας να γνωμοδοτήσει θετικά για την ως άνω εισήγηση.

Το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Κορινού ύστερα από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τα ανωτέρω: 

ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Υπέρ της μείωση της τιμής  κατανάλωσης  νερού ύδρευσης στην κοινότητα Κορινού, στο 50%  από τις υπάρχουσες τιμές μέχρι της  αντικαταστάσεως του δικτύου ύδρευσης αρχομένης από 01/01/21 για τους λόγους που αναφέρονται στην εισήγηση της παρούσας. 

Η ανωτέρω απόφαση έλαβε αριθμό 5/2021

Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως εξής:

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ         ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού