Λαϊκή Ενότητα Πιερίας: Καταδικάζουν σε μαρασμό τον Κορινό.

Η πρόσφατη διακοπή της κυκλοφορίας στη αερογέφυρα του Κορινού δείχνει την σε υπερθετικό βαθμό αδιαφορία των τοπικών παραγόντων, που αγγίζει τα όρια της αναισθησίας.


Μια ολόκληρη κοινωνία αναγκάζεται να υποστεί τις βαρύτατες συνέπειες ενός αποκλεισμού που έρχεται και προστίθεται στα ήδη βεβαρημένα προβλήματα που έχει από τις οικονομικές συνέπειες των μνημονίων.


Κι ενώ όλοι, Δήμαρχος, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνοι της εταιρείας διαβεβαίωναν ότι τα έργα θα αναβληθούν σε χρόνο μετά το καλοκαίρι, ώστε να πάρει ανάσες η τοπική κοινωνία, αιφνιδιαστικά έκλεισαν κάθε πρόσβαση χωρίς καμία ειδοποίηση. Άβουλοι και αναξιόπιστοι όλοι τους.

Θα έπρεπε η πολιτεία να προασπίζει τα συμφέροντα των πολιτών της. Εντούτοις την βλέπουμε να υποκύπτει για μία ακόμη φορά στις εντολές των εθνικών εργολάβων που για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους καταδικάζουν σε ακόμη περισσότερη ανέχεια τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους.

Ως Λαϊκή Ενότητα είχαμε προειδοποιήσει ότι η παράδοση των Εθνικών δρόμων σε ιδιωτικά συμφέροντα θα δημιουργούσε εντάσεις και προβλήματα στις κοινωνίες. Για τον λόγο αυτό οι πολίτες θα πρέπει να ενεργοποιηθούν ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά όχι μόνο τα υπάρχοντα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, αλλά να είναι σε ετοιμότητα και για εκείνα που στο μέλλον θα προκύψουν.

Η Λαϊκή Ενότητα θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των κατοίκων απέναντι στις ακατανόητες ενέργειες των ιθυνόντων που αποφάσισαν τον μαρασμό της τοπικής οικονομίας. Θα στηρίξει κάθε μορφή κινητοποίησης που θα αποφασίσουν οι κάτοικοι του Κορινού με όλες της τις δυνάμεις και με κάθε μέσο.

Η περίπτωση του Κορινού δεν είναι μόνο οικονομικού ενδιαφέροντος αλλά και ζήτημα Δημοκρατίας. Αντανακλά τις απόψεις που απηχεί σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου που στέκεται εξοργιστικά αδιάφορος αν όχι εχθρικός, στον αγώνα επιβίωσης των πολιτών του.

Αυτό πρέπει να σταματήσει και θα το σταματήσουμε.

Λαϊκή Ενότητα Πιερίας


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού