Ο γνωστός συντοπίτης μας και κτηνίατρος Δημήτρης Δένης, παρεμβαίνει για την υπόθεση κόμβος Κορινού.

Του Δημήτρη Δένη

Η γέφυρα του Κορινού έκλεισε σήμερα !

Επί 20 μέρες Ο ΓΝΩΣΤΟΣ και τα τοπικά του παπαγαλάκια αποκοίμισαν-δούλεψαν τον κόσμο, δηλώνοντας...υπεύθυνα (!!!) πως πήραν διαβεβαιώσεις πως οι εργασίες στη γέφυρα θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη.


Εναλλακτικός δρόμος(επίσημα)ΚΑΝΕΝΑΣ,πράγμα που αγγίζει τα όρια της αντισυνταγματικότητας !

Επίσημα το Κορινός-Κατερίνη θα γίνεται μέσω...Παραλίας (!),πράγμα που θα κάνει την ήδη βεβαρημένη καλοκαιρινή κυκλοφορία του δρόμου αυτού ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ !

ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ 2 ΕΞΟΔΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Olympus Plaza (από Εθνική οδό).Ελπίζω η εταιρία αυτή να δείξει την ευαισθησία που δεν έδειξαν οι εκλεγμένοι μας ΑΣΤΕΡΕΣ, ειδικά τα καμάρια του Δήμου μας !

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ,ΕΤΣΙ ΑΠΟ...ΤΣΙΠΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !

Εναλλακτική ΕΙΣΟΔΟΣ-ΕΞΟΔΟΣ για Κορινό, είναι επίσης μια υπογειοποίηση κάτω από την Εθνική που βρίσκεται στην παράπλευρη οδό,1 περίπου χιλιόμετρο μετά την Pierdoor (πρώην βιοτεχνία κουφωμάτων),των αδερφών Μπατάλα !

Φυσικά και πιστεύω, πως με τους τοπικούς άρχοντες που έχουμε, δεν πρόκειται ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ...

Και τώρα που τα "κατάφεραν" ετοιμαστείτε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, από τα βολεμένα και καλοταϊσμένα παπαγαλάκια-γρανάζια του συστήματος...

Καλό μας κουράγιο...


ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ (οι περισσότεροι)!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλανθρωπικό bazaar με ρούχα second hand από την Μπουμπού στην πλατεία Κορινού

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς