Το ΓΕΛ Κορινού & οι cinefil μαθητές του (plus Μάτα Κούρτη) στα Schoolikομπερδέματα II "Η νέα γενιά"

Το ΓΕΛ Κορινού, η εκπαιδευτικός Μάτα Κούρτη - με ευρωπαϊκό κινηματογραφικό background - μαζί με τις μαθήτριες Εσμεράλντα Γεσίλι και Μαρία Κοκάλα και τους μαθητές Λάζαρο Μαυρόπουλο και Ευγένιο Αδαμίδη, καταθέτουν τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τα όνειρά τους.


Mε αφορμή την Avant Premiere  της ταινίας -σταθμού, στα κινηματογραφικά σχολικά χρονικά, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (ΓΕΛ Κορινού edition).


Η ταινία  θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη της Κατερίνης, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 17:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

4 ταινίες μικρού μήκους (plus Eκπαιδευτήρια Πλάτων & ΓΕΛ Κορινού) σε 1 σενάριο της Σοφιάννας Παϊδούση, αποδεικνύουν τη διαφορετικότητα στην πράξη, με χαρακτήρα και ονοματεπώνυμο.Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Koρινού εκπλήσσουν και εκτός κινηματογραφικών πλάνων, βαθμολογούν τις καθηγήτριες της ταινίας,... συναντούν το σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και προτείνουν καινοτομίες ακόμη και στον Υπουργό Παιδείας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλανθρωπικό bazaar με ρούχα second hand από την Μπουμπού στην πλατεία Κορινού

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς