Διαδήλωση διαμαρτυρίας για τους αρνητές της γενοκτονίας των Ποντίων.

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ:2313 054737
e-mail:info@poe.org.gr
Θεσσαλονίκη, 5-11-2015
            Aρ.Πρ.:7282
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Η   Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συνεχίζει δυναμικά και  καλεί όλους τους Έλληνες ποντιακής καταγωγής και μη , σε μια μεγάλη  δυνατή κινητοποίηση προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα από τον Ποντιακό Ελληνισμό την

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 16:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη  .
      Μια μεγαλειώδη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πρόσφατες υβριστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας αλλά και την γενικότερη στάση της Κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.
        Επειδή, η παραμονή του Αρνητή του χειρότερου Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας, στο Υπουργείο Παιδείας προσβάλλει την ιστορική αλήθεια. Επειδή, η ύπουλη επέμβαση στην παιδεία θανατώνει την μνήμη του μέλλοντος. Επειδή, οι νομοθετικές παλινωδίες στο θέμα των συντάξεων εμπαίζουν τους υπερήλικες ομογενείς.
           Επειδή, πλέον, οι προθέσεις τους δεν κρύβονται, η απάντηση του Ποντιακού Ελληνισμού θα είναι άμεση και έντονη.
         Όλοι μαζί ο κόσμος, τα σωματεία με τα λάβαρα, οι προσφυγικοί σύλλογοι  θα είμαστε εκεί δυναμικά στον αγώνα!
ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Ο Πρόεδρος                                                             Η Γενική Γραμματέας
Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης                                Γεωργία Κυριακίδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετήσια Συνάντηση του Αθλητικού Συλλόγου Κατερίνης ''ΧΟΥΡΟΝ''

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς

Ώρες λειτουργίας για το Β' Κοιμητήριο Δήμου Κατερίνης