Συλλήψεις στην Κατερίνη για κλοπές, καταδικαστικές αποφάσεις και για παράβαση του περί ναρκωτικών.

Εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης 2 περιπτώσεις κλοπής χρηματικού ποσού.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (22-09-2016) το βράδυ στην Κατερίνη μία 44χρονη υπήκοος Βουλγαρίας σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η προαναφερόμενη μεσημεριανές και βραδινές ώρες της ίδιας μέρας πήγε σε κατάστημα με είδη ένδυσης στην Κατερίνη και προσποιούμενη την πελάτισσα αφαίρεσε αντίστοιχα από τις τσάντες 2 ημεδαπών γυναικών ηλικίας 31 και 28 ετών τα πορτοφόλια τους που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.


 Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε.

Συνελήφθη χθες (22-09-2016) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας 27χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 4 ετών, 9 μηνών και 7 ημερών για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού και της παράνομης οπλοφορίας, πράξη που έλαβε χώρα σε περιοχή της Πιερίας το 2010.


Συνελήφθησαν χθες (22-09-2016) το απόγευμα σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές της Πιερίας από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας 2 ημεδαποί ηλικίας 21 και 34 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που οδηγούσαν διαπιστώθηκε να κατέχουν μικροποσότητες κάνναβης οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς