Θερμαϊκός Κορινού- Αναγέννηση Σφενδάμης 5-0 για την 2η αγωνιστική κυπέλλου ΕΠΣ.

Θερμαϊκός Κορινού - Αναγέννηση Σφενδάμης 5-0.

Αήττητος φέτος ο Θερμαϊκός Κορινού σε όλες τις διοργανώσεις σε πέντε  παιχνίδια( 3 αγώνες πρωταθλήματος και 2 αγώνες κυπέλλου. 

Από το blog pieriasport.

Ένας Θερμαϊκός όνειρο, που για ακόμη μια φορά έδειξε τα δόντια του στην αντίπαλη ομάδα με το ευρύ σκορ 5-0. Την ατυχία αυτή τη φορά να βρεθεί στον δρόμο του φορμαρισμένου Θερμαϊκού, είχε η Αναγέννηση Σφενδάμης.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά για τον Κορινό ο συνήθης ύποπτος Μπάμπης Ζαπουνίδης που πέτυχε  άλλο ένα  χατ τρικ, σκοράροντας στο 11΄στο 18΄και στο 30’. Το αξιοσημείωτο είναι πως στους δύο φετινούς αγώνες κυπέλλου έχει πετύχει χατ τρικ και άλλο ένα στο πρωτάθλημα.



Το 3-0 πραγματοποίησε ο άλλος συνήθης ύποπτος Γιάννης Παπαδόπουλος στο 80΄, ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε από τον Γιάννη Ελευθεριάδη ο οποίος πραγματοποίησε ιδανικό  ντεμπούτο μετά την επιστροφή του από τον Σβορώνο.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Γιαμούζη και Αναστασιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θερμαϊκός Κορινού: Ευαγγέλου, Τσέργας (60′ Χνούδας), Αντωνιάδης, Μαυρίδης Δ., Πολιτίδης, Σπανός, Παπαδόπουλος, Βαρμάζης, Χοκσάλι (46′ Ελευθεριάδης), Κατσούλης (Πεΐδης), Ζαπουνίδης.

Αναγέννηση Σφενδάμης: Τσιλιμίγκρας, Πολυχρονίδης, Παυλίδης, Τραγάκης, Γρηγοριάδης, Μιχαηλίδης, Μαυρομάτης, Σιδηρόπουλος (85′ Τσαμασιώτης), Μελικίδης (82′ Στεφανίδης), Κεβάνι (35′ Γρηγοριάδης), Λεκάι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού