Οι στεριές και οι θάλασσες του Ολύμπου στο επίκεντρο, με την συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας!

Στην έκθεση περιπατητικού και εναλλακτικού τουρισμού TourNatur 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο Ευαγγελία Ξυπτερά στην Έκθεση περιπατητικού και εναλλακτικού τουρισμού TourNatur 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Εναλλακτικός Τουρισμός αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως. Η Πιερία μπορεί να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για τους ενδιαφερόμενους. Με «αιχμή του δόρατος» τις στεριές, αλλά και τις θάλασσες του Ολύμπου η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας έδωσε δυναμικό παρών και προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων τουριστών – επισκεπτών της TourNatur 2016.

Η Πιερία είναι ένας μοναδικός προορισμός που μπορεί να αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό την μορφή αυτή του τουρισμού.  Την ίδια μέρα μπορεί κάποιος να βρίσκεται στα βραβευμένα με γαλάζιες σημαίες νερά της θάλασσας  του Ολύμπου, αλλά  και στην κορυφή του στο ψηλότερο σημείο  της Ελλάδας στον Μύτικα. Oι φυσικές ομορφιές σε συνδυασμό με τον πολιτιστικό και αρχαιολογικό πλούτο παρουσιάστηκαν για τρεις μέρεςστους επισκέπτες της έκθεσης που ήταν κυρίως από την Γερμανία αλλά και την Ολλανδία και τη Γαλλία.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο τίμησε με την παρουσία του ο Πρόξενος της Ελλάδος Γρηγόρης Δελακούραςμε τους συνεργάτες του καθώς καιο εμπορικός ακόλουθος Πάρις Νίκολης. Στην έκθεση παραβρέθηκαν επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου κυρίως από χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας θα συνεχίσει την παρουσία της σε διεθνείς θεματικές εκθέσεις με γνώμονα την προβολή του τόπου και στόχο την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή. Σκοπός μας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Ξυπτερά Ευαγγελία                           Τσιτλακίδης Ηρακλής


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού