Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη τυροκομική μονάδα “Mediterraneo” στον Κ. Αγιάννη.

Η σύγχρονη τυροκομική μονάδα με την επωνυμία “Mediterraneo” εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή του Κάτω Αγιάννη Πιερίας.
Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση που εκτείνεται σε 77 στρέμματα, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, του Έλληνα ομογενή και Επίτιμου Πρόξενου του Παναμά κ. Χαράλαμπου Τζανετάτου, ο οποίος, αν και Κεφαλλονίτης, αποφάσισε να επενδύσει στην Πιερία από αγάπη για τη Μακεδονία “τη γενέτειρα του Μ. Αλεξάνδρου”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κατά το χαιρετισμό του.



 Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσαν φίλοι και συνεργάτες του κ. Τζανετάτου, στελέχη των επιχειρήσεών του, δημοσιογράφοι καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανάμεσά τους ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης κ.α, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μονάδας και να πληροφορηθούν για τη διαδικασία παραγωγής των τυριών τα οποία θα εξάγονται αποκλειστικά στο εξωτερικό.



Ο κ. Τζανετάτος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ίρμα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή αλλά και στην αγάπη του για την Ελλάδα, η οποία υπήρξε, όπως είπε, κινητήρια δύναμη τόσο για τις επενδύσεις που έχει κάνει όσο και για το ανθρωπιστικό έργο που υποστηρίζει ο όμιλος των επιχειρήσεών του.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού