Μήνυμα για την 25η Μαρτίου της υποψήφιας δημ. συμβούλου Μαρίας Νικολαίδου

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και δόξας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο Ελληνισμός.



Μαζί με τη λαμπρή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που ταυτίστηκε με την Επανάσταση, η 25η Μαρτίου πρέπει να αποτελεί για μας μίμηση των αρετών των ηρωικών μεγάλων μορφών του 1821. 

Το Έθνος μας με το αδάμαστο φρόνημα και την αγάπη του για την Ελευθερία κατάφερε να ανατρέψει τις ισορροπίες και να πετύχει το αδιανόητο. Την ανεξαρτησία του. 

Το μήνυμα αυτού του ιστορικού άθλου παραμένει πάντα διαχρονικό και επίκαιρο και αποτελεί διαρκές ορόσημο στην ιστορική πορεία του Ελληνισμού. Εκατόν ενενήντα οκτώ χρόνια μετά, ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας είναι πιο επίκαιρος από ποτέ, αφού βρισκόμαστε μπροστά σε συνεχείς οικονομικές και αλλεπάλληλες πολιτικές προκλήσεις που μας καλούν επιτακτικά να αποκαταστήσουμε την εθνική ομοψυχία και τελικά να καταστήσουμε ξανά την πατρίδα αντάξια της ιστορίας της δικαιώνοντας τις θυσίες εκείνων που μας την παρέδωσαν ελεύθερη. 





Μαρία Νικολαίδου 

Υπ. Δημοτική σύμβουλος Κατερίνης 

«Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς