Αμαλία Τζιτζιλή υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου

"Γνωρίζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο Κωστα Κουκοδημήμο και παρακολουθώντας την μέχρι τώρα έντιμη πολιτική του πορεία, αποδέχτηκα με μεγάλη χάρα την τιμητική πρόταση, να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "Εκκίνηση". Με πολύ διάθεση και όρεξη, είμαι αποφασισμένη να εργαστώ δυναμικά στο πλευρό του, γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα, εμπειρία και ικανότητες ώστε να βελτιώσει και να αναδείξει το Δήμο μας.



Βιογραφικά στοιχεία

Κατάγομαι από τη Ρητίνη Πιερίας από μία αγροτική οικογένεια, με γονείς τον Δημήτριο Τζιτζιλή και την Χάιδω Τζιτζιλή το γένος Τάκου από το Μοσχοπόταμο.

Είμαι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην Παιδαγωγική Κατάρτιση (ΑΣΠΑΙΤΕ) καθώς και εκπαιδευτικός ενηλίκων(σε ΙΕΚ & ΚΕΚ). Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στην Επιστήμη της Εφοδιαστικής-Logistics και κατέχω ειδίκευση στην Συμβουλευτική και στην Ειδική Αγωγή. Επίσης είμαι υποψήφια πτυχίου ΕΑΔΣΑ (Εσ. Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων), καθώς και του μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων.

Έιμαι μέλος στον Προσκυνηματικο Ορειβατικό Σύλλογο, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στη Φωτογραφική Ομάδα " ΊΡΙΔΑ" της Εστίας Πιεριδων Μουσων.

Εργάστηκα ως εκπαιδευτικός ενηλίκων σε ΔΙΕΚ /ΔΣΕΚ καθώς και ως ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρώντας τεχνικό γραφείο στη Ρητίνη και στην Κατερινη. Μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως επιβλέπουσα μηχανικός και συντονίστρια εργασιών αναβάθμισης αεορολιμένων. 




Χρειάζομαι την εμπιστοσύνη σας στο νέο μου εγχείρημα και επιδιώκω μία καλύτερη τοπική αυτοδιοίκηση για όλους και κυρίως για τους νέους που έχουν όνειρα.........
ΕΚΚΙΝΗΣΗ......μαζί.....!"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού