Έλεγχο στη διαχείριση των οικονομικών της «Ολυμπιάδας» Κορινού προαναγγέλλει ο Κουκοδήμος

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαγγέλης Μπαντές 
Πηγή:www.kosmospierias.gr


Ο παραλιακός οικισμός «Ολυμπιάδα» στον Κορινό αποτελεί ένα όνειρο ζωής για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όλης της Πιερίας, καθώς θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη. Δυστυχώς, εδώ και δεκαετίας οι δικαιούχοι των οικοπέδων έχουν πολλές υποσχέσεις, αλλά η υλοποίηση αυτού του ονείρου συνεχώς… κολλάει.


Άλλοτε στις περιβαλλοντικές ευαισθησίες ορισμένων και άλλοτε στην κωλυσιεργία των δημοτικών αρχών. Στον Κορινό, ο παραλιακός οικισμός «φάντασμα» αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης, ενώ όλοι υποψήφιοι δήμαρχοι Κατερίνης βρίσκονται αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις των κατοίκων. Την ίδια ώρα, αρκετοί κάτοικοι μιλούν για τη διαχείριση των κονδυλίων των τελευταίων ετών, αφήνοντας αιχμές για τις διοικήσεις της «Ολυμπιάδας».

Αντιμέτωπος με τα ερωτήματα των κατοίκων του Κορινού για το συγκεκριμένο θέμα έχει έρθει και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος προαναγγέλλει έλεγχο και έρευνα για τα κονδύλια που διαχειρίστηκε η επιχείρηση, εφόσον βρεθεί στη θέση του δημάρχου Κατερίνης, μετά τις εκλογές του Μαϊου.

Στο προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Κουκοδήμου δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στον παραλιακό οικισμό «Ολυμπιάδα».

«Άμεση προτεραιότητα μας η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΥ. Τα έργα υποδομής θα ξεκινήσουν άμεσα μόλις η δικαστική απόφαση επιτρέψει τη συνέχιση των εργασιών. Θα διενεργηθεί έλεγχος και έρευνα για τα κονδύλια που διαχειρίστηκε η επιχείρηση της Ολυμπιάδας», αναφέρεται στις προτάσεις της «Εκκίνησης».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού