Δέσμευση για το νερό και θερμή υποδοχή των κατοίκων Ράχης και Λόφου στον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλο

Συνάντηση με δημότες από τη Ράχη και τον Λόφο οργάνωσε πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης για να συζητήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματά τους.



«Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να λύσουμε το πρόβλημα του νερού. Αν δεν το κάνουμε αυτό, κακώς ασχολούμαστε με τα κοινά»

Οι κάτοικοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Λιακόπουλο και του ζήτησαν την παρέμβασή του για την επίλυση των προβλημάτων τους. Το κυριότερο από αυτά είναι η έλλειψη νερού, ύδρευσης και άρδευσης, κάτι για το οποίο ο κ. Λιακόπουλος ήταν κάθετος: «Ξέρουμε το πρόβλημα, δεν είναι τυχαίο ότι είναι είναι η πρώτη μας προτεραιότητα το να λύσουμε το πρόβλημα του νερού. Αν δεν το κάνουμε, κακώς ασχολούμαστε με τα κοινά. Όποιος δεν μπορεί να εξασφαλίσει νερό για κάθε σπίτι, είναι καλό να δώσει τη θέση του σε αυτόν που μπορεί».



Η αγανάκτηση των δημοτών

Οι δημότες συμφώνησαν και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία του Δήμου μέχρι σήμερα. «Είναι απαράδεκτο στον αιώνα της τεχνολογίας και της προόδου, άνθρωποι να στερούνται βασικά αγαθά όπως το νερό», όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε στις συναντήσεις που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.



Οι αγροτικοί δρόμοι, το γρήγορο ίντερνετ και η μείωση του ΕΝΦΙΑ

Ο κ. Λιακόπουλος ενημέρωσε τους δημότες για τις προτάσεις του προγράμματος του Συνδυασμού του «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» και επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων:

· Στο άνοιγμα όλων των αγροτικών δρόμων

· Τη λύση του ζητήματος με το γρήγορο ίντερνετ, έτσι ώστε όλοι δημότες σε κάθε σημείου του Δήμου μας να έχουν ίδια δικαιώματα

· Τη στοχευμένη μείωση του ΕΝΦΙΑ για συγκεκριμένες κατηγορίες δημοτών, που δεν έχουν πρόσβαση στα ακίνητά τους, που κατοικούν σε χωριά με προβλήματα υποδομών κλπ








«Στο επίκεντρο του προγράμματός μας είναι ο άνθρωπος και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Μαζί θα αλλάξουμε τον Δήμο μας! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς