Ευχαριστήριο Ιεράς Μονής Αγίου Γεώργιου Κορινού

Oι Μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κορινού καθώς και τα Μέλη της Ερανικής Επιτροπής Εξωραϊσμού της Ιεράς Μονής, ευχαριστούν θερμώς:




1. τους Ενορίτες της Ενορίας του Κορινού για την άμεση και συγκινητική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Ερανικής Επιτροπής για την συγκέντρωση χρημάτων κατά τη διάρκεια του Εράνου που πραγματοποιήθηκε στην Ενορία του Κορινού κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου και της σχετικής κατά νόμον αδείας του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεώς Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, την  Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση του Νοτίου τμήματος του Μαντρότοιχου της εν λόγω Ιεράς Μονής.

Τόσο η συμμετοχή στον Έρανο όσο και η ανταπόκριση των Κορινιωτών αλλά και των ευλαβών προσκυνητών της Ιεράς Μονής ενισχύουν το έργο της αδελφότητος.

2. Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και τους συνεργάτες του για την άμεση ανταπόκρισή τους και την αποστολή συνεργείων και μηχανημάτων για τον καθαρισμό και  την μεταφορά των μπαζών.




Προ τριών μηνών περίπου για όσους δεν το γνωρίζουν κατέρρευσε λόγω φθοράς του χρόνου, το νότιο τμήμα της Μάνδρας της Ιεράς Μονής περίπου 120 μέτρων. Είναι επιτακτική και άμεση η ανάγκη συγκέντρωσης χρημάτων για την κατασκευή νέας μάνδρας.

Τα έργα ξεκίνησαν. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μπορούν να απευθύνονται στην Ιερά Μονή και στο τηλέφωνο 23510 41287 ή να καταθέτουν το προϊόν της δωρεάς τους στον υπ΄αριθ. GR3409400100001010001619800 Τραπεζικό λογαριασμό επ΄ονόματι της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κορινού στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.

ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ
ΚΑΙ Η ΕΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού