Ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός Μιχάλης Εφραιμίδης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κορινού στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ένας πολύπειρος αυτοδιοικητικός, ένας εξαιρετικά αγαπητός άνθρωπος στον Κορινό και όλη την Πιερία, ο Μιχάλης Εφραιμίδης, θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κορινού στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Μιχάλης είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος Κορινού, ενώ έχει εμπειρία διοίκησης και σε άλλους οργανισμούς, πάντα με εξαιρετικές κριτικές για το ήθος και την αποτελεσματικότητά του. Είναι παντρεμένος με την Αηδονή Λαγδάρη και έχουν 3 παιδιά.




Ο Μιχάλης αποφάσισε να συστρατευτεί στο πλευρό του Θανάση, μιας και θέλει να προσφέρει και στη νέα εποχή που διαμορφώνεται στον Δήμο μας: «Βλέπω το κλίμα αλλαγής, αφουγκράζομαι το αίτημα του κόσμου για να γυρίσει σελίδα, να αλλάξουμε διοίκηση, να επιταχύνουμε και να λύσουμε περισσότερα προβλήματα. Σέβομαι όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, όμως ο Θανάσης Λιακόπουλος με κέρδισε με ευκολία. Πρώτα από όλα γιατί τον γνωρίζω επί χρόνια και ξέρω ότι είναι ένα παιδί διαμάντι, θα είναι πάντα κοντά μας, ένας από εμάς. Στη συνέχεια γιατί ξέρω την εργατικότητά του. Αλλά πάνω από όλα, είναι ο μόνος που μου παρουσίασε ένα πλήρες πρόγραμμα ανάπτυξης του Κορινού, του τόπου μου που αγαπάω και πονώ. Για αυτό θα είμαι στο πλευρό του».



Ενόψει των ανακοινώσεων για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού στον Κορινό, ο Μιχάλης Εφραιμίδης ξεχωρίζει σε πρώτη φάση τις εξής προτεραιότητές μας:



«Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε τα επόμενα 4 χρόνια. Μεταξύ αυτών θα τόνιζα σήμερα:

1. Η ολοκλήρωση όλων των αγροτικών δρόμων σε κάθε σημείου του χωριού μας



2. Η αντικατάσταση των σωληνώσεων με αμίαντο για το νερό που φτάνει στα σπίτια μας



3. Η ανατροπή της λανθασμένης απόφασης για την κατάργηση της εισόδου στο χωριό από την εθνική οδό και η συνεργασία με το Κράτος για να προσφέρουμε λύση που θα ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των δημοτών μας.



4. Η έντιμη και οριστική επίλυση του προβλήματος με τα οικόπεδα της «Ολυμπιάδας».



Μπαίνω σε μία ομάδα με εξαιρετικά πρόσωπα, που συνδυάζει γνώση, εμπειρία και ενθουσιασμό. Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού