5ος Αγώνας Δρόμου Κορινού 10χλμ και 1000μ για μαθητές δημοτικού σχολείου στις 24 Μαρ 2019

Ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών, Ο Σύλλογος Κουμπαγιωτών, Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέων και Ο Ποντιακός Σύλλογος ''Εύξεινος Πόντος'' Κορινού , διοργανώνουν τον 5ο Αγώνα Δρόμου 10 χλμ, περιπατητικό 5 χλμ,  καθώς και τον παράλληλο Δρόμο 1000 μ. Μαθητών Δημοτικού Σχολείου με τους παρακάτω όρους:





1. ΤΟΠΟΣ: ΚΟΡΙΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 

3. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :11.15 Π.Μ 

4. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 

α) ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ 10 χλμ 

β) ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ 5 χλμ 

γ) ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ 1000 μ ( ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΟΛΕΙΟΥ) 

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Άνδρες και όλες οι Γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 15ο ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 10ΧΙΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 1000μ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΉΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ . 

6. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ. 

Η Διαδρομή είναι άσφαλτος, επίπεδη και σε κάποιο σημείο παραθαλάσσια. 

7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την 20η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Ηλεκτρονικά στο e-mail alkistasiopoulos@gmail.com είτε ατομικά είτε ομαδικά από Συλλόγους, Σχολεία και Φορείς. Δεν θα υπάρξει ειδικό έντυπο η δήλωση συμμετοχής θα περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο έτος γέννησης και ως τι αγωνίζεστε. 

8. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ : Όλοι -ες οι συμμετέχοντες -ουσες πρέπει να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με δική τους ευθύνη και πρέπει να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση για την καλή κατάσταση της υγείας των στην γραμματεία των αγώνων κατά την παραλαβή των αριθμών και το τσεκάρισμα. 

9. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ : Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για την κατά μήκος της διαδρομής υγειονομική κάλυψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κατερίνης καθώς και την παρουσία Γιατρού στον Αγώνα . Για την απόλυτη ασφάλεια του αγώνα θα είναι σε ετοιμότητα το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. 

10 . ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά στο 5ο χιλιόμετρο της διαδρομής και φυσικά και στον τερματισμό. 

11 . Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ . 

12 . ΕΠΑΘΛΑ : Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους και πρώτες στις κατηγορίες Ανδρών & Γυναικών στη γενική κατάταξη καθώς επίσης και στους τρείς πρώτους και πρώτες μαθητές και μαθήτριες των 1000μ, και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, που θα κρίνουν οι διοργανωτές. Επίσης σε όλους και όλες που θα περάσουν τη γραμμή τερματισμού θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Οι απονομές των επάθλων θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του τερματισμού με το πέρας των αγώνων. 

13 . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές στα ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. 

14 . ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Τεχνικός Υπεύθυνος του ορίζεται ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Τασόπουλος Αλκίνοος και επί σειρά ετών Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ στον οποίον θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για κάθε τεχνικό θέμα. ΤΗΛ 6989693310. 

15 . ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : Oργανωτικός υπεύθυνος ορίζεται ο κ. Μπάναλης Παναγιώτης στον οποίον θα απευθύνονται για κάθε πληροφορία ΤΗΛ 6932476890. 

16 . ΓΕΝΙΚΑ:

α) Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εκτός από τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα. 

β) Οι συμμετέχοντες στον δρόμο των 10χλμ, 5χλμ και των 1000μ θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία του αγώνα για να οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους και να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κανείς αθλητής -τρια δε θα αγωνισθεί χωρίς ΑΡΙΘΜΟ.

γ) Οι συμμετέχοντες οφείλουν να σεβαστούν τις υποδείξεις των διοργανωτών και να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά σε σημεία που θα τους υποδειχθούν. 

δ) Στον αγώνα συμμετέχουν επικουρικά οι παρακάτω φορείς: 

Ο ΟΠΠΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η τροχαία Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών &Ναυαγοσωστών Κατερίνης Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Κορινού. Ο Σύνδεσμος Επισήμων Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πιερίας- Ημαθίας. Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας (ΣΥΠΦΑ ΠΙΕΡΙΑΣ)

Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού